Zdravstveni turizam

Herceg Novi i Igalo su mjesta na Crnogorskom primorju, na obali Bokokotorskog zaliva uvrštenog u najljepše zalive svijeta. Herceg Novi je osnovan 1382 godine i obiluje brojnim kulturno-istorijskim spomenicima. Igalo je noviji dio grada koji sa poznatim banjskim liječilištima i dugogodišnjom tradicijom predstavlja centar zdravstvenog turizma regiona, a dio te tradicije predstavlja i naša poliklinika smještena u samom centru mjesta, neposredno uz pješačku zonu. U mogućnosti smo da Vam obezbjedimo kvalitetan smještaj u neposrednoj blizini poliklinike (Hotel Lighthouse Igalo) i to po vrlo pristupačnim cijenama, kao i  transfere od aerodroma Tivat (30 km), ili Ćilipi (30 km), ili od luke Bar (70 km) i Dubrovnik (40 km).

Turizam
Razgledanje Grada

Slobodno vrijeme između tretmana možete provesti u šetnji pješačkom zonom dužine 6km uz morsku obalu, ili uživati u gastronomskoj ponudi mnogobrojnih restorana. Takođe postoji mogućnost organizacije jednodnevnih izleta do Kotora (40 km) i Dubrovnika (40 km), drevnih gradova pod zaštitom UNESCO-a. Uvjereni smo da ćete imati ugodan boravak, a mi ćemo se maksimalno potruditi da uljepšamo Vaš osmijeh.

Kontaktirajte Nas

Pozovite nas
Herceg Novi: +382 31 33 22 13
Podgorica: +382 020 673 030
Pošaljite Email
info@dentalclinicvukotic.com

Zakažite Termin

Zakažite termin u Stomatološkoj poliklinici Vukotić, popunite jednostavnu formu ispod a mi ćemo Vas kontaktirati sa informacijama o uslugama koje trebate.

    Stomatološka PoliklinikaVukotić

    Tim stomatologa i specijalista posvećenih Vašem zdravlju.

    Socijalne Mreže

    Pratite Stomatološku polikliniku Vukotić na društvenim mrežama i stupite u kontakt sa nama. Pratite naše objave i promocije.

    Sva prava pripadaju Stomatološkoj poliklinici Vukotić 2022. Kopiranje i korištenje bez odobrenja strogo zabranjeno.