Usluge

BBEstetsko rekonstruktivna stomatologija
Trend rekonstruktivne stomatologije naše poliklinike čine biokompatibilnost, funkcionalna dugotrajnost i vrhunska estetika materijala koje primjenjujemo. (3M, GC, DENSPLY)
Zubno liječenje
Samo kvalitetan i potpun ispun korjenskog kanala je garancija uspješnog izlječenja zuba. Mašinska obrada kanala korijena, adekvatni preparati tokom tretmana (SEPTODONT) i kontrola stanja digitalnom radiografijom nam omogućavaju apsolutnu uspješnost liječenja.
Protetika
Naša poliklinika je u mogućnosti da Vam pruži optimalnu protetsku rekonstrukciju Vašeg slučaja u estetskom i funkcionalnom smislu. To podrazumjeva izradu svih vrsta mobilnih protetskih nadoknada ( IVOCLAR ) kao i fiksnih metalo-keramičkih (VITA , NORITAKE) i čisto keramičkih krunica i mostova i kombinacije fiksnih i mobilnih protetskih nadoknada.
Liječenje oboljenja desni - Parodontologija
Stil života i način ishrane danas dovode do znatnog porasta oboljenja desni što može dovesti do destrukcije vilične kosti i gubitka zuba. U zavisnosti od stepena oboljenja omogućavamo konzervativno liječenje kao uklanjanje mekih naslaga,ultrazvučno čišćenje zubnog kamenca, peskiranje i poliranje zuba a u težim slučajevima hirurški tretman desni i ugradnju vještačke kosti. (BIO-OSS , BIO-GIDE)
Oralna hirurgija
U poliklinici izvodimo sve oralno hirurške intervencije kao što su operativni tremani zubnih granuloma , viličnih cista, hirurško vađenje zuba, predprotetski hirurški tretmani mekih tkiva kao i hirurški tretmani sinusa. Adekvatnim postoperativnim tretmanom obezbjeđen je brz i bezbolan oporavak pacijenta.
Implantologija
Ugradnjom implantata (STRAUMANN , BIOHORIZONS) u viličnu kost na mjestima izgubljenih zuba omogućavamo fiksnu protetsku rehabilitaciju. Primjenom savremenih naučno tehničkih dostignuća prilikom planiranja i ugradnje postižemo visok stepen uspješnosti implantacija kao i vrhunsku estetiku i funkcionalnost krunica i mostova na implantatima.
Ortopedija vilica
Pažljivim planiranjem terapije, izradom mobilnih i fiksnih aparata (DENTAURUM) i kontrolama pacijenata kroz određeni vremenski period omogućavamo korekcije položaja zuba i međuviličnih nepravilnosti kod pacijenata u diječijem uzrastu i u starijem životnom dobu.
Dječija i preventivna stomatologija
Posebnu pažnju posvećujemo radu sa djecom što podrazumjeva oslobađanje od straha i apsolutno bezbolne intervencije kao i motivacija djece za pravilnu higijenu usta i zuba.

Tehnologije

https://dentalclinicvukotic.com/wp-content/uploads/2022/01/ultra-advanced-kodak-radiovisiography-r-v-g-500x500-1.jpeg

Digitalna radioviziografija

Senzor za snimanje (KODAK) koji zamjenjuje klasični rendgen film omogućuje odmah vidljivu sliku na monitoru koja svojom veličinom i jasnoćom osigurava tačno postavljanje dijagnoze kao i kontrolu terapijskih postupaka.

https://dentalclinicvukotic.com/wp-content/uploads/2022/01/7144210-Large.jpg

Intraoralna kamera

Kamera posebne namjene sa velikim uvećanjem i rezolucijom, svojom slikom na monitoru upoznaje pacijenta i terapeuta sa stanjem usne duplje i zuba, kao i toka terapiskog postupka.

https://dentalclinicvukotic.com/wp-content/uploads/2022/01/diagnocam-kavo-diagnostic-camera.webp

Dijagnostički laser

Zubni laser(KAVO) poslednje generacije , nezamjenjiv u dijagnostici svih oštećenja zubnih tkiva.

Stomatološka PoliklinikaVukotić

Tim stomatologa i specijalista posvećenih Vašem zdravlju.

Socijalne Mreže

Pratite Stomatološku polikliniku Vukotić na društvenim mrežama i stupite u kontakt sa nama. Pratite naše objave i promocije.

Sva prava pripadaju Stomatološkoj poliklinici Vukotić 2022. Kopiranje i korištenje bez odobrenja strogo zabranjeno.